Assemblea General Ordinària

Benvolguts membres d'Azimut

 

Us deixem la convocatòria per a l'Assemblea General ordinària del 2014. Aquest any es celebrarà el dissabte dia 8 de febrer a la seu del Centre Excursionista de Castellar del Vallès. Podeu descarregar la Carta de la convocatòria oficial on hi trobareu tota la informació, ordre del dia i lloc exacte.

Per aquest any i seguint amb la línia dels últims anys, rebaixarem les quotes de socis. A més a més també s'ha canviat l'assegurança de Responsabilitat Civil per a unificar les dues en una sola companyia.

Destaquem que al llarg del 2013 s’han realitzat nombrosos canvis, millores i projectes que es materialitzaran durant el 2014, per tant la nostra entitat necessitarà de més persones que col·laborin en la seva gestió, en els diferents projectes i en els grups de treball. Per tant és important que els representants de les Seccions Infantils / Juvenils / Iniciació / Familiars assistiu a l’assemblea, n’informeu els vostres monitors i feu difusió de l’oferiment de col·laborar en el funcionament de l’Azimut, perquè tots tinguem una associació d’entitats de lleure excursionista molt millor.