1a Jornada de Monitors AZIMUT

Aquest dissabte es va dur a terme la 1a Jornada de Monitors AZIMUT, es va celebrar a la seu del Centre Excursionista de Llinars del Vallès que es van encarregar de l'organització de la Jornada junt amb l'Azimut.




Al llarg de la jornada es van fer activitats de coneixença i cohesió dels monitors, que venien de llocs diferents, amb l'objectiu de generar llaços que seran útils per ser millors tots junts. També es van realitzar dues formacions; una sobre drogues a càrrec de la Laura Gaig (monitora de llinars i Educadora social), que caldria repetir per a totes les entitats que us heu perdut una xerrada-debat extremadament interessant i enriquidora i l'altra va ser una micro formació sobre com explicar correctament una activitat a càrrec del Marc Zurriaga(monitor de la UME i membre d'Azimut) Podeu veure la presentació aquí i el document explicatiu aquí.
A més a més els monitors van repartir-se per participar d'una activitat normal amb els infants del Centre Excursionista de Llinars del Vallès, cosa que va permetre conèixer altres realitats i maneres de funcionar d'una entitat i equips de monitors que no són els propis, sempre s'aprenen coses veient els altres treballar (i s'hi hi pots participar encara més).




Va ser un èxit d'organització i de continguts, però la valoració realista també diu que hi falta participació de les entitats, ja que al final només van estar-hi Llinars i Mataró. Us esperem a TOTES i TOTS els monitors a la propera.